Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsætter du med at bruge hjemmesiden uden at ændre din web-browsers cookie-indstillinger, accepterer du brugen af cookies.

Klik videre og læs vores retningslinjer for brug af cookies, hvis du vil vide mere.
Tilbage til Alle artikler

9.9.2010 - Køkken

Større fleksibilitet

Anvend alle grydestørrelser på samme kogezone

Større fleksibilitet med kogegrejets størrelse


Nu om dage findes der induktionskogesektioner uden markerede kogezoner, hvilket giver dig mulighed for at tilberede maden hvor som helst på pladen. Et eksempel på denne vidunderteknologi er VOSS-Electrolux´s MaxiSense™-kogesektionen. Kokke kan anbringe kogegrej med diameter på op til 21 cm hvor som helst på kogezonen – og den enorme paella-kogezone har en diameter på 27 cm, hvilket giver maksimal fleksibilitet.

Det handler om materialet


Når du spørger dig selv, om du har brug for at købe nyt kogegrej til din nye induktionskogesektion, skal du huske på, at størrelsen ikke er vigtig. Det er derimod vigtigt, hvilket materiale kogegrejet er fremstillet af.
Induktionskogesektioner skaber en elektromagnetisk turbulens i bunden af gryden eller panden for at generere varmen til madlavningen. Derfor er gryder og pander med jernmagnetisk bund bedst egnede. Kogegrej af stålemalje og støbejern er faktisk perfekt.
Men ikke alle materialer egner sig til denne nye måde at tilberede på. Rustfrit stål, kobber og aluminium har for lille elektrisk modstand til at genere den rigtige varmemængde. Der er en enkelt undtagelse fra denne regel, idet producenter nu tilbyder særligt nyt kogegrej af rustfrit stål, som kan anvendes.

Tilbage til Alle artikler
Nyligt viste produkter ()
 

Send til en ven

Send til flere venner

Se e-mail før afsendelse Hej! Jeg tænkte, at du måske ville være interesseret i dette

Luk
 

Vælg, hvor du vil dele dette

Luk
 
 
Luk
 

Vælg, hvor du vil dele dette

Luk