Glaspladen på kogepladen er skæv

Senest opdateret 05-06-2019 09:41

 

Problem

 • Glaspladen på min kogeplade / komfur er skæv eller buer

Gælder

 • Integreret med elektrisk kogesektion
 • Integreret kogesektion med induktion
 • Fritstående komfur med elektrisk kogesektion
 • Fritstående komfur med induktionskogesektion

Løsning

 

 1. En keramisk glasplade er aldrig 100 % lige, glas er et naturmateriale hvor mindre variationer kan forekomme.
  Der er normalt kun brilleglas som man kan betragte som helt plane, fordi de er slebet plane af maskiner med høj præcision.
 2. En keramisk kogeplade bør ligge plant an imod bordkanten, hele vejen rundt om den og når man placere kogegrej oven på ”blussene” bør kogegrejet stå lige så plant som hvis man stillede det på køkkenbordet, ved siden af kogepladen.
  Altså, som hvis små skævheder på kogegrejet får det til at vippe lidt når det står på køkkenbordet, kan det også gøre det, når det står på kogepladen.
 3. Kontakt Electrolux Service
  Hvis ovennævnte forslag ikke løste problemet, anbefaler vi at, du booker besøg af en servicetekniker.

Tip

Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her
Bemærk: Afhængigt af problemet kan et servicebesøg, selv under reklamationsperioden, være mod betaling. Reparation på reklamationsret forudsætter at, produktet er korrekt installeret, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsanvisningen og at, udefrakommende hændelser - f.eks.lynnedslag, skadedyr osv. -ikke er årsag til fejl på produktet. Book et besøg af en servicetekniker online her

 

 

Var denne artikel til hjælp?

service-electrolux

Bestil en servicetekniker

Har du brug for hjælp med dit produkt? Så kan du booke en servicetekniker som er ekspert i netop dit Voss-produkt og få en professionel og effektiv reparation. Følg linket nedenfor for at registrere og booke dit produkt.

spares-electrolux

Reservedele og tilbehør

Find originale reservedele til dine Electrolux-produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.