Induktionskogesektionens SenseBoil-indikatore blinker

Senest opdateret 05-06-2019 09:41

Problem

• SenseBoil®-indikatorer blinker
  • SenseBoil®-funktionen virker ikke
  • Kan ikke aktivere SenseBoil®-funktionen
  • Hvordan anvendes SenseBoil®-funktionen?

Gælder

• induktionskogesektioner med SenseBoil®-funktion

Løsning

1. Sørg for at kogesektionens overflade er tør

2. Afslut kogningen eller vælg en kogezone uden restvarme.
    Er alle kogezoner i brug eller er der restvarme på dem alle, udsender kogezonen et bip, SenseBoil® indikatorerne blinker og funktionen starter ikke

3. Vælg en kogezone inden for 5 sekunder efter aktivering af SenseBoil®-funktionen

4. Hvis ovennævnte råd ikke virker, kontrolleres og ændres kogesektionens strømbegrænsning
    Vi henviser til den fulde beskrivelse  i din brugsanvisning. Du kan hente din brugsanvisning her
    BEMÆRK: Sørg for, at den valgte strøm passer til sikringsinstallation hvor du bor. Kontakt evt. din lokale elektrikker for råd og vejledning on installation.

5. Kontakt Electrolux Service
    Hvis ovennævnte forslag ikke løste problemet, anbefaler vi, at du booker besøg af en servicetekniker.

Tip

Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her
Bemærk: Afhængigt af problemet kan et servicebesøg, selv under reklamationsperioden, være mod betaling. Reparation på reklamationsret forudsætter at, produktet er korrekt installeret, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsanvisningen og at, udefrakommende hændelser - f.eks.lynnedslag, skadedyr osv. -ikke er årsag til fejl på produktet. Book et besøg af en servicetekniker online her