Ovnen på komfuret viser "d", DEMO eller ur-symbol i displayet og varmer ikke

Senest opdateret 30-11-2019 02:01

Problem

• Min ovn viser "d", DEMO eller ur-symbol i displayet og varmer ikke op

Gælder

• Integreret/indbygningsovn
  • Fritstående komfur

Løsning

1. Dette kan forekomme hvis ovnen f.eks. tidligere har stået udstillet i en butiksudstilling. Denne funktion bruges til, at demonsterer ovnens funktioner uden, at oven varmer op. Se i din brugervejledning her hvordan du slår funktionen fra. Når funktionen er slået fra, virker oven helt normalt igen.

2. Kontakt Electrolux Service
    Hvis de ovenstående råd ikke løser problemet, anbefaler vi at. du kontakter kundeservice som kan hjælpe dig med at slå demo funktionen fra

Tip

• Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken