Fordele

Fantastisk smag - på den halve tid

En saftig stegt kylling, en cremet Dauphinoise, en krydret oksekødsgryde - alt sammen opnået på kun halvdelen af den tid, en konventionel ovn ville kræve. CombiQuick ovnen er den hurtigere vej til ekstraordinære smagsoplevelser og spændende retter, der varmluftsblæser med en mikrobølgeovns hastighed for at give dig den lækre overflade og teksturerne fra en konventionel ovn i ét kompakt rum. Fra nu af er tiden ikke længere en smagshindring.

Mikrobølge- og grillkombination. Hurtig tilberedning med en sprød overflade

Kombiner grillens kraft og mikroovnens effektivitet med Fast Cooking. Smelt mozzarella på toasten eller hærd sukkerlåget på en creme brulee i mikroovnen. Alsidig madlavning, mestret.

Opvarm hurtigere. Med Fast Heat Up funktion

Få mere ud af din tid med indstillingen Fast Heat Up, der forvarmer ovnen 40% hurtigere end modeller med over-/undervarme. Mindre ventetid før du begynder at bage, så du får gode resultater til tiden.

Voss - Mikrobølgeovn til indbygning - IKC670RF

Absolut præcision, hver gang

Det rene glas-display med touch betjening giver dig mere kontrol over din madlavning. Timeren aktiveres ved start/stop på LCD-skærmen. Så du kan forvente absolut præcision - også selvom du forlader ovnen et øjeblik.

Voss - Mikrobølgeovn til indbygning - IKC670RF

Jævnt tilberedt overalt

Med denne ovn er energieffektiv brug også effektiv tilberedning. Det nye varmluftssystem får den varme luft til at cirkulere jævnt i hele ovnrummet. Det betyder at temperaturen kan reduceres op til 20%, hvilket sparer dig tid og energi.

Voss - Mikrobølgeovn til indbygning - IKC670RF

En hurtigere vej til at riste og gøre sprød

Den højeffektive grill bruger mindre tid end traditionelle ovne og vil riste, gøre sprød eller brune dine retter perfekt og præcist.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Spare parts and accessories Support
To stole i en stue