Fordele

Fantastisk smag - på den halve tid

En saftig stegt kylling, en cremet Dauphinoise, en rig oksekødsgryde - alt sammen opnået på kun halvdelen af ​​den tid, en konventionel ovn ville kræve. CombiQuick ovnen er den hurtigere vej til ekstraordinære smagsoplevelser og spændende retter, der kombinerer madlavning af varmluftsventilator med en mikrobølgeovns hastighed for at give dig den lækre overflade og strukturer fra en konventionel ovn i et kompakt rum. Fra nu af er tiden ikke længere en smagshindring.

Kombineret mikrobølge-grill. Hurtig madlavning med en sprød finish

Kombinér grillens kraft og effektiviteten af en mikrobølgeovn med Fast Cooking. Smelt mozzarella-toppede toasts, eller hærd en crème brûlée's sukkerlåg, alt sammen i mikrobølgeovnen. Alsidig madlavning.

Opvarm hurtigere - med hurtig opvarmningsfunktion

Få mere ud af din tid med hurtig opvarmning, der opvarmer ovnen 40% hurtigere end konventionelle modeller. Nyd minimal ventetid, før du begynder at bage, og opnå gode resultater i din tidsplan.

Voss - Kompaktovn - IKC670RF

Absolut præcision, hver gang

Det rene glas-display med touch betjening giver dig mere kontrol over din madlavning. Timeren aktiveres ved start/stop på LCD-skærmen. Så du kan forvente absolut præcision - også selvom du forlader ovnen et øjeblik.

Voss - Kompaktovn - IKC670RF

Jævnt tilberedt overalt

Med denne ovn er energieffektiv brug også effektiv tilberedning. Det nye system, Hot Air, får den varme luft til at cirkulere jævnt i hele ovnrummet. Det betyder at temperaturen kan reduceres op til 20%, hvilket sparer dig tid og energi.

Voss - Kompaktovn - IKC670RF

En hurtigere vej til at riste og gøre sprød

Den højeffektive grill tager mindre tid end traditionelle ovne og vil riste, gøre sprød eller brune dine retter perfekt og præcist.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Problemer?

Kom hurtigt i gang igen med hjælp fra vores hjælpeartikler på supportsiden.

Køb reservedele

Find originale reservedele til dit produkt i vores webshops og få dem leveret direkte til din dør.

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller vil booke en service. Du når os via telefon og mail.