Fordele

Voss - Komfur - VKI60340HV

Nøjagtig varme. For præcis tilberedning

Induktionskogepladen varmer hurtigere op end andre kogeplader. Den koger vand hurtigere, og varmejusteringen er så fin, at det er nemt at tilberede selv de mest raffinerede og præcisionskrævende madretter.

Voss - Komfur - VKI60340HV

Induktionskogeplade. En køligere overflade giver et mere sikkert køkken

Vores intelligente induktionsteknologi varmer kun gryderne/panderne og maden i dem og intet andet. Overfladen omkring gryderne/panderne holder sig kold. Så hvis du kommer til at røre kogepladen tæt på de gryder/pander, du bruger, er dine fingre sikre.

Voss - Komfur - VKI60340HV

Multilevel Cooking. Tilbered mere på samme tid.

Med Multilevel Cooking sikrer det ekstra varmeelement, at dine retter bliver perfekt tilberedte, selv når du tilbereder på flere niveauer på samme tid.

Katalytisk rengøring. En pletfri ovn uden anstrengelse

Den katalytiske rengøringsfunktion forhindrer snavs og fedt i at hobe sig op i ovnen. Den selvrensende teknologi aktiveres automatisk ved 250°C og fjerner madrester. Det er ikke nødvendigt at skrubbe.

Voss - Komfur - VKI60340HV

PushPull Skuffe. En praktisk løsning til opbevaring

Nu har dine køkkenredskaber et elegant og praktisk sted, hvor du kan opbevare dem. PushPull Skuffen er din makker til opbevaring i køkkenet.

Voss - Komfur - VKI60340HV

Hob2Hood. Din ven i køkkenet

Hob2Hood er den trådløse forbindelse mellem din kogeplade og emhætte, der ubesværet justerer udsugningsblæseren baseret på din madlavningstemperatur. Denne funktion reagerer øjeblikkeligt og sikrer, at du altid har ekstra hjælp i køkkenet.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Spare parts and accessories Support
To stole i en stue