Fordele

Tilsæt damp. Og lav sprød og fugtig magi

Ud over dine standard komfurfunktioner tilføjer SteamBake damp under bagningen. Dette holder dejen fugtig indeni, mens den tilføjer en velsmagende skorpe. Og ud over brød, muffins og tærter, vil din stegte kylling og lasagne også elske damp.

PlusSteam. Hemmeligheden bag bedre bagning.

PlusSteam giver dig mulighed for at opnå et professionelt bageresultat i dit eget hjem med et tryk på en knap. Dampen sørger for, at dejen hæver fuldt ud og sikrer en blød midte med lækker, sprød skorpe. Prøv det også ved tilberedning af kylling eller fisk.

MaxiSense. Den fleksible overflade, der passer til enhver gryde.

MaxiSense kogepladens kogezoner tilpasser sig automatisk. Hver zone registrerer størrelse og form på den gryde, du bruger, og sender øjeblikkelig varme, så den passer nøjagtig til gryden. Du har fuld kontrol, og kogepladen reagerer, som du har brug for.

Pyrolyserengøring. En ren ovn. Nemt.

Pyrolytisk rengøringsfunktion, et selvrensende system, hæver ovnens temperatur og omdanner fedt og madrester til aske. Du kan efterfølgende rengøre indersiden af ovnen ved aftørring med en fugtig klud.

Få hjælp til madlavningen. Med LED touch display

Tilbered mad med større præcision. Det intuitive LED touch display gør det nemt at indstille tid, temperatur og andre funktioner. Det tofarvede display sikrer, at du altid opnår succes med din madlavning.

Voss - Komfur - VKI67382RF

Slip for at gætte. Sæt madlavningstermometeret til

Madlavningstermometeret kan måle kernetemperaturen fra midten af din ret under tilberedningen. Så behøver du ikke at gætte, og du får perfekte resultater hver gang.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Spare parts and accessories Support
To stole i en stue