Fordele

Voss - Komfur - VKK60304HV

Varmluft. Hurtig, jævn madlavning hver gang

Varmluftblæseren fordeler varmen jævnt, hvilket skaber de ideelle betingelser for bagning. Resultatet er perfekt, uanset hvad du laver.

Voss - Komfur - VKK60304HV

Multilevel Cooking. Tilbered mere på samme tid.

Med Multilevel Cooking sikrer det ekstra varmeelement, at dine retter bliver perfekt tilberedte, selv når du tilbereder på flere niveauer på samme tid.

Voss - Komfur - VKK60304HV

Katalytisk rengøring. En pletfri ovn uden anstrengelse

Den katalytiske rengøringsfunktion forhindrer snavs og fedt i at hobe sig op i ovnen. Den selvrensende teknologi aktiveres automatisk ved 250°C og fjerner madrester. Det er ikke nødvendigt at skrubbe.

Voss - Komfur - VKK60304HV

Den keramiske kogeplade. Hurtig og effektiv

Den keramiske kogeplade er hurtig og nem at rengøre med zoner, som varmer hurtigt og præcist op, så det er let at tilberede maden.

Voss - Komfur - VKK60304HV

XXL kapacitet. Mere plads. Bedre overblik

Denne avancerede ovn har et stort ovnrum med XXL kpacitet, og hele lågen er i glas, så du har et godt overblik.

Intelligent design for nem rengøring

Det smarte lågedesign på denne ovn gør det endnu nemmere at holde ovnglasset rent. Du kan tage låge og ovnglas helt af og rengøre dem effektivt på begge sider.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Spare parts and accessories Support
To stole i en stue