Fordele

Voss - Komfur - VKK65342HV

Tilsæt damp. Og lav sprød og fugtig magi

Ud over dine standard komfurfunktioner tilføjer SteamBake damp under bagningen. Tilberedning med damp holder dejen fugtig på overfladen for at forbedre hævningen samt sikre en gylden farve og lækker skorpe.

Voss - Komfur - VKK65342HV

SteamBake. Hemmeligheden bag bedre bagning

SteamBake giver dig mulighed for at bage lækkert bagværk, som fra et bageri, hjemme hos dig selv. Fugtighed gør, at dejen hæves korrekt og skaber blødt brød med lækker, sprød skorpe. Prøv det også til fantastisk stegt kylling eller fisk.

Voss - Komfur - VKK65342HV

Sprød overflade og ingen olie. Med AirFry

Nyd sprøde pommes frites eller lækre grøntsager med mindre olie ved at bruge den specialdesignede AirFry indstilling og rist i dit komfur. Risten tillader, at varm luft hele tiden bevæger sig rundt i ovnen og tilbereder din mad hele vejen rundt. Sprød perfektion, hver gang.

Voss - Komfur - VKK65342HV

Multilevel Cooking. Tilbered mere på samme tid.

Med Multilevel Cooking sikrer det ekstra varmeelement, at dine retter bliver perfekt tilberedte, selv når du tilbereder på flere niveauer på samme tid.

Voss - Komfur - VKK65342HV

Katalytisk rengøring. En pletfri ovn uden anstrengelse

Den katalytiske rengøringsfunktion forhindrer snavs og fedt i at hobe sig op i ovnen. Den selvrensende teknologi aktiveres automatisk ved 250°C og fjerner madrester. Det er ikke nødvendigt at skrubbe.

Voss - Komfur - VKK65342HV

Stop gætteriet. Brug madlavningstermometeret!

Madlavningstermometeret måler kernetemperaturen i midten af din ret under tilberedningen. Så behøver du ikke at gætte, og du får et perfekt resultat hver gang.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Spare parts and accessories Support
To stole i en stue