Fordele

Tilsæt damp. Og lav sprød og fugtig magi

Ud over dine standard komfurfunktioner tilføjer SteamBake damp under bagningen. Tilberedning med damp holder dejen fugtig på overfladen for at forbedre hævningen samt sikre en gylden farve og lækker skorpe.

SteamBake. Hemmeligheden bag bedre bagning

SteamBake giver dig mulighed for at bage lækkert bagværk, som fra et bageri, hjemme hos dig selv. Fugtighed gør, at dejen hæves korrekt og skaber blødt brød med lækker, sprød skorpe. Prøv det også til fantastisk stegt kylling eller fisk.

Multilevel Cooking. Tilbered mere på samme tid.

Med Multilevel Cooking sikrer det ekstra varmeelement, at dine retter bliver perfekt tilberedte, selv når du tilbereder på 2 bageplader samtidigt.

Pyrolyserengøring. En ren ovn. Så nemt!

Pyrolyserengøringsfunktionen, et selvrensende system, hæver ovntemperaturen for at omdanne fedt og rester til aske. Det er nok med en fugtig klud til at rengøre indersiden af din ovn.

Få hjælp til madlavningen. Med LED touch display

Tilbered mad med større præcision. Det intuitive LED touch display gør det nemt at indstille tid, temperatur og andre funktioner. Det tofarvede display sikrer, at du altid opnår succes med din madlavning.

Stop gætteriet. Brug madlavningstermometeret!

Madlavningstermometeret måler kernetemperaturen i midten af din ret under tilberedningen. Så behøver du ikke at gætte, og du får et perfekt resultat hver gang.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Spare parts and accessories Support
To stole i en stue