Kogeplader

Glaskeramisk eller induktion...

Kogeplader
8 af 8
 • Voss - Induktionskogeplade - DID640FR
  Voss Traditionel Kogeplade 60 cm

  Facetslebet 60 cm induktionskogesektion med det nye unikke Windmill design. Forbrugervenlig betjening af de 4 zoner med DirekTouch. Kogesektionen har desuden mulighed for at forbinde og styre betjeningen af din emhætte med Hob2Hood, såfremt denne har samme funktion. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Voss - Induktionskogeplade - DIT640FR
  Voss Traditionel Kogeplade 60 cm

  Facetslebet 60 cm induktionskogesektion med enkel touch betjening af de 4 zoner. Modellen har den effektive Booster-funktion, opkogningsautomatik og automatisk gryderegistrering - alle praktiske funktioner i en travl hverdag. Kogesektionen har desuden brofunktion i venstre side samt mulighed for at forbinde og styre betjeningen af din emhætte med Hob2Hood, såfremt denne har samme funktion.

 • Voss - Induktionskogeplade - DID840FR
  Voss Bridge Kogeplade 80 cm

  Facetslebet 80 cm induktionskogesektion med det nye unikke Windmill design. Forbrugervenlig betjening af de 4 zoner med DirekTouch. Kogesektionen har desuden brofunktion i venstre side, markedets største zone med en diameter på op til hele 32 cm samt mulighed for at forbinde og styre betjeningen af din emhætte med Hob2Hood, såfremt denne har samme funktion. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Voss - Induktionskogeplade - DID740FR
  Voss MultipleBridge Kogeplade 70 cm

  Facetslebet 70 cm induktionskogesektion med det nye unikke Windmill design. Forbrugervenlig betjening af de 4 zoner med DirekTouch. Kogesektionen har desuden brofunktion i venstre side samt mulighed for at forbinde og styre betjeningen af din emhætte med Hob2Hood, såfremt denne har samme funktion. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Voss - Induktionskogeplade - DIT640RF
  Voss Traditionel Kogeplade 60 cm

  60 cm induktionskogesektion med ramme i rusfri stål, med enkel touch betjening af de 4 zoner. Modellen har den effektive Booster-funktion, opkogningsautomatik og automatisk gryderegistrering - alle praktiske funktioner i en travl hverdag. Kogesektionen har desuden brofunktion i venstre side samt mulighed for at forbinde og styre betjeningen af din emhætte med Hob2Hood, såfremt denne har samme funktion.

 • Voss-Electrolux - Keramisk kogeplade - DEK2463-FR
  Voss-Electrolux Radiant Hob Kogeplade 60 cm

  Glaskeramisk kogeplade med facetslebne sider. Kogepladen har 2 udvidede kogezoner og flere elektroniske funktioner, herunder stop+go funktion og minutur.

 • Voss-Electrolux - Keramisk kogeplade - DEK2462-UR
  Voss-Electrolux Radiant Hob Kogeplade 60 cm

  Glaskeramisk kogeplade uden ramme og med 1 udvidet kogezone. Flere elektroniske funktioner er tilgængelige, herunder stop+go funktion og minutur.

 • Voss-Electrolux - Keramisk kogeplade - DEK2463-RF
  Voss-Electrolux Radiant Hob Kogeplade 60 cm

  Glaskeramisk kogeplade med stålramme. Kogepladen har 2 udvidede kogezoner og flere elektroniske funktioner, herunder stop+go funktion og minutur.