Fordele

Voss - Induktionskogeplade - DID840FR

Slå zonerne sammen efter behov

Hver gang du laver mad, kan du vælge den bedste konfiguration af kogezonerne eller det mest egnede kogegrej. Med den smarte brofunktion kan du kontrollere to kogezoner, som om de var én stor zone eller en dobbeltzone.

Voss - Induktionskogeplade - DID840FR

Formet til overlegen smag

Få fantastiske madlavningsresultater med denne Triple induktionskogezone. Denne specialzone giver ensartet varme, som svarer til grydens eller pandens størrelse. Det sikrer en exceptionel ydeevne – hver gang.

Voss - Induktionskogeplade - DID840FR

Elegant betjening af din udsugning

Kogepladen er født med vores unikke Hob2Hood-forbindelsessystem. Med denne enestående funktion, kan du fjernbetjene emhætter der har Hob2Hood-funktionen. Din kogesektion tænder lyset i emhætten, og regulerer automatisk sugestyrken, alt efter dine tilberedning.

Skift direkte til præcis den rigtige temperatur

Denne kogesektion har direkte styring af varmetrin, så du kan slå over på præcis den rigtige temperatur. Du berører simpelthen det ønskede trin på skyderen.

Hold din gaskogesektion flot længere med vores rengøringsvenlige funktioner

Fra elegant rustfrit stål til raffineret Gas på Glas, flotte at se på, nemme at gøre rene. Vores ultra-holdbare glaskeramiske kogesektioner med kvalitetsfinish er mere resistente over for stød og varme.

Voss - Induktionskogeplade - DID840FR

Fuld effekt, så snart du skal bruge den

Booster-funktionen på denne kogesektion er perfekt, når maden skal have kraftig varme i kort tid. Med denne funktion kan maden varmes på ingen tid.

Andre produkter

Voss - Induktionskogeplade - DID640FR
Traditionel Kogeplade 60 cm

Facetslebet 60 cm induktionskogesektion med det nye unikke Windmill design. Forbrugervenlig betjening af de 4 zoner med DirekTouch. Kogesektionen har desuden mulighed for at forbinde og styre betjeningen af din emhætte med Hob2Hood, såfremt denne har samme ...

Voss - Induktionskogeplade - DIT640FR
Traditionel Kogeplade 60 cm

60 cm induktionskogeplade med touch betjening. Med bl.a. Booster og automatisk gryderegistrering - begge praktiske funktioner i en travl hverdag. Modellen har tilmed brofunktion i venstre side og mulighed for at forbinde og styre din emhætte med Hob2Hood, s...

Voss - Induktionskogeplade - DIT640RF
Traditionel Kogeplade 60 cm

60 cm induktionskogeplade med touch betjening og rustfri stålramme. Med bl.a. Booster og automatisk gryderegistrering - begge praktiske funktioner i en travl hverdag. Modellen har tilmed brofunktion i venstre side og mulighed for at forbinde og styre din em...

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Spare parts and accessories Support
To stole i en stue