Showroom

Plads til at finde inspiration

Oplev vores nyeste teknologi

I vores 950 m2 store arkitekttegnede showroom kan du gå på opdagelse i vores enorme udvalg af kvalitetshvidevarer og få masser af inspiration!

Oplev kvaliteten

Kvalitet skal ikke bare ses, men mærkes. Hos os får du lov til at afprøve hvidevarerne og mærke, hvordan f.eks. betjening, låger og overfladen på din nye ovn føles. Vi har bygget rigtige køkken- og bryggersmiljøer, så du kan se, hvor smukt hvidevarerne indgår i en naturlig sammenhæng. 

Der er ingen købetvang, for ingen af vores udstillede produkter er til salg i vores showroom. Du skal bare nyde, og først når du kommer hjem, tager du stilling til, om du vil købe et af vores kendte mærker i en af de butikker, du plejer at handle i.

Besøg os uanmeldt eller book tid til en gratis personlig vejledning

>> På baggrund af regeringens udmelding og anbefaling vedr. Covid-19 (Coronavisrussen) torsdag d. 11/3, holder vi vores showroom lukket for besøgende. Showroom holdes lukket indtil det igen er ansvarligt at invitere besøgende indenfor. <<

Du kan naturligvis besøge os uanmeldt indenfor vores åbningstider. Eller du kan gøre dit besøg mere eksklusivt og bestille tid til en gratis personlig vejledning. Du kan dermed gøre dit besøg så udbytterigt som overhovedet muligt. Du bestiller din gratis og helt personlige vejledning ved at ringe til os på dette tlf. nummer 79 22 11 00. Så vil en af vores medarbejdere introducere dig til produkterne og vejlede dig ud fra dine specifikke behov. Med tidsbestillingen sikrer vi, at du får professionel vejledning til vores mange produkter, helt uden købetvang.

Åbningstider og adresse

>> På baggrund af regeringens udmelding og anbefaling vedr. Covid-19 (Coronavisrussen) torsdag d. 11/3, holder vi vores showroom lukket for besøgende. Showroom holdes lukket indtil det igen er ansvarligt at invitere besøgende indenfor. <<

Åbningstider, hvor showroom er åbent, men ubemandet:

Mandag-torsdag 08.00-16.00
Fredag 08.00-15.30

Du bestiller din gratis og helt personlige vejledning på tlf. nummer 79 22 11 00. Vejledningen vil forgår i vores ovenfor nævnte åbningstider.


Her finder du os
Vores showroom har den skønneste beliggenhed med udsigt udover Lillebælt og Den Nye Lillebæltsbro, lige ved motorvejsafkørsel 59, ved Fredericia.

Electrolux Showroom
Strevelinsvej 38-40
7000 Fredericia

Culinarium

I vores showroom har vi indrettet Culinarium. Kom og få en kulinarisk oplevelse udover det sædvanlige, når Rasmus Kibsgaard jonglerer med råvarerne, og lær at lave retter, der får tænderne til at løbe i vand.