Showroom

Plads til at finde inspiration

Oplev vores nyeste teknologi

I vores 950 m2 store arkitekttegnede showroom kan du gå på opdagelse i vores enorme udvalg af kvalitetshvidevarer og få masser af inspiration!

Oplev kvaliteten

Kvalitet skal ikke bare ses, men mærkes. Hos os får du lov til at afprøve hvidevarerne og mærke, hvordan f.eks. betjening, låger og overfladen på din nye ovn føles. Vi har bygget rigtige køkken- og bryggersmiljøer, så du kan se, hvor smukt hvidevarerne indgår i en naturlig sammenhæng. 

Der er ingen købetvang, for ingen af vores udstillede produkter er til salg i vores showroom. Du skal bare nyde, og først når du kommer hjem, tager du stilling til, om du vil købe et af vores kendte mærker i en af de butikker, du plejer at handle i.

Book tid til en gratis, personlig vejledning

Grundet restriktioner og for at mindske smittespredning af Covid-19 (Coronavisrussen), holder vi vores showroom lukket for besøgende. Showroom holdes lukket indtil det igen er ansvarligt at invitere besøgende indenfor.

Culinarium

I vores showroom har vi indrettet Culinarium. Kom og få en kulinarisk oplevelse udover det sædvanlige, når Rasmus Kibsgaard jonglerer med råvarerne, og lær at lave retter, der får tænderne til at løbe i vand.