Hvad betyder fugtig varmluft i min ovn

Senest opdateret 28-10-2019 10:39

Problem

• Hvordan bruger jeg fugtig varmluft
  • Hvad menes der med fugtig varmluft

Gælder

• Indbygningsovn

Løsning

1. Denne funktion er beregnet til at spare energi under madlavning.

Fugtig Varmluft:
    Ovnlågen bør være lukket under tilberedning, så funktionen ikke afbrydes og for at sikre, at ovnen virker med den højest mulige energieffektivitet.
    Når du bruger denne funktion, kan temperaturen i ovnrummet variere fra den indstillede temperatur.
    Restvarmen anvendes.Varmeeffekten kan reduceres.
    Denne funktion bliver brugt til at overholde energieffektivitetsklassen iht. til EN 60350-1.
    Når du bruger denne funktion, slukkes lampen automatisk efter 30 sekunder.

2. Du kan evt. læse mere information om fugtig varmluft i din brugsanvisning.
    Download din brugsanvisning her