Kaffemaskine indbyg og kaffen bliver ikke varm nok

Senest opdateret 05-06-2019 09:41

Problem

 • Kaffen bliver ikke varm nok på min indbyggede kaffemaskine

Gælder

 • Kaffemaskine indbygget

Løsning

 1. Sørg for at kopperne er forvarmede. Det anbefales at varme kopperne ved, at skylle dem med varmt vand.
 2. Kontroller om bryggeenheden kølet af, fordi der er gået nogle minutter, siden den sidste kaffe blev brygget, eller temperaturen er indstillet for lavt. Justér/ændr den indstillede temperatur.
 3. Udfør en afkalkningsprocedure.

  Du kan finde egnede afkalknings og plejemidler i webbutikken her
 4. Kontakt Electrolux Service
  Hvis ovennævnte forslag ikke løste problemet, anbefaler vi, at du booker besøg af en servicetekniker.

Tip

 • Regelmæssigt afkalkning renser dampudtaget, vandsystemet og hindrer, at apparatet slides for hurtigt. Brug jævnligt et afkalkningsmiddel. For at gøre afkalkningen effektiv, skal den udføres, hver gang maskinen anmoder om det. Hyppigheden afhænger af vandets hårdhedsgrad i dit hjem. Afkalkningen udføres ved at fortynde en dosis afkalkningsmiddel med en liter vand i henhold til de anvisninger, som findes på pakken, i maskinens beholder. Følg anvisningerne i vejledningen for de komplette procedurer.
  Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her
  Bemærk: Afhængigt af problemet kan et servicebesøg, selv under reklamationsperioden, være mod betaling. Reparation på reklamationsret forudsætter at, produktet er korrekt installeret, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsanvisningen og at, udefrakommende hændelser - f.eks.lynnedslag, skadedyr osv. -ikke er årsag til fejl på produktet. Book et besøg af en servicetekniker online her

   

 

Bestil en servicetekniker
Bestil en servicetekniker

Har du brug for hjælp med dit produkt? Så kan du booke en servicetekniker som er ekspert i netop dit Voss-produkt og få en professionel og effektiv reparation. Følg linket nedenfor for at registrere og booke dit produkt.

Reservedele og tilbehør
Reservedele og tilbehør

Find originale reservedele til dine Electrolux-produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.