Kaffemaskine indbyg kaffe løber for hurtigt eller kun vand igennem

Senest opdateret 05-06-2019 09:41

Problem

• Kaffen løber for hurtigt eller der kommer kun vand ud på min indbyggede kaffemaskine

Gælder

• Kaffemaskine indbygget

Løsning

1. Kontroller om kaffen er malet for groft
    Drej kværnens knap til indstilling af malingsgrad med ét klik mod uret hen imod "1". BEMÆRK: Knappen må KUN drejes, når kværnens motor kører.
  2. Undgå at dreje kværnens knap til indstilling af malingsgrad for meget. Du risikerer, at kaffen løber ud med en dråbe ad gangen, når du vælger 2 kopper. Virkningen er først synlig efter at have brygget to kopper kaffe
  3. Sørg for, at det ikke er formalet eller ekstra mild funktion. Foretag et andet valg end formalet eller ekstra mild funktion.
  4. Kontakt Electrolux Service
    Hvis ovennævnte forslag ikke løste problemet, anbefaler vi, at du booker besøg af en servicetekniker.

Tip

Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her
Bemærk: Afhængigt af problemet kan et servicebesøg, selv under reklamationsperioden, være mod betaling. Reparation på reklamationsret forudsætter at, produktet er korrekt installeret, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsanvisningen og at, udefrakommende hændelser - f.eks.lynnedslag, skadedyr osv. -ikke er årsag til fejl på produktet. Book et besøg af en servicetekniker online her